FIND THE ANSWERS

How would you translate the Albanian Islamic proverb - ra hoxha nga xhamia po qene dhe duart e mia?

Answer this question

Do you know the correct answer? Make money answering questions! Join now.
  • How would you translate the Albanian Islamic proverb - ra hoxha nga xhamia po qene dhe duart e mia?


Answers

... Hajrullah Hoxha dhe Dr. Xhabir ... i cili është larguar nga xhamia pas vitit 30 ... Alparslan Açıkgenç “Dija dhe shkenca…” po aty, fq. 122 ...
Read more
Positive: 54 %
Vehbi Ismaili was the Imam of the Albanian Islamic Center in Detroit ... kryesuar nga unë, Imam Isa Hoxha dhe ... fetare nëpër Xhamia dhe ...
Read more
Positive: 51 %

More resources

Under Secretary of State for Political Affairs R. Nicholas Burns On Renewed U.S ... t'i shkulje nga duart ... nga dhembja dhe sëmundja. Po ...
Read more
Positive: 54 %
... ka qene ne 92 kur u kerkua te ndetohej xhamia ne ... po jo dhe aq i deshiruar nga nje pjese ... ato duart si prift… Italia dhe Greqia ...
Read more
Positive: 49 %
... bëri që sot nga duart e tij të ... e sa studentë nga këto treva kanë kryer dhe po kryejnë me ... u nda nga xhamia dhe nga ...
Read more
Positive: 35 %
Poster med treff på 'varg' (125): Stora stygga varg en? : Om mönster i medias rapportering om varg och svenskars attityd till djuret (Godkjent)
Read more
Positive: 12 %

Show more results

Anonymous38641
Login to your account
Create new account